Falling in love | getting married | being pregnant | and watching your children grow up are all row up are all part of life's seasons and changes. I consider myself lucky enough to be a part of those special moments in people's lives
Corner
Apr
30

Cara – Lu & Noel l Styled shoot

Corner

Hierdie is altyd een van my hoogte punte in die jaar, my valentyns kompetisie…. Dit is so lekker om n “styled shoot” te doen, ek raak kinderlik opgewonde oor al die mooi wat ek kan afneem. Cara-Lu en Noel was die perfekte couple vir die shoot, en ek kan my verkyk aan hoe mooi sy is – Noel jy is een baie gelukkige man, pas haar mooi op! xxx

Thank you so much to all the service providers that helped to make this shoot so perfect!

Iris Gomez - Makeup

Jade (Images) - Hair

Words with Wings - Design and stationary

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *